Pages

KnitPro kötő- és horgolótűk

2010. szeptember 6., hétfő

Őszi zizi

Jaj, ez az ősz! Valahogy semmi nem akar összejönni, semmi nem akar haladni. Hetek óta agyalok, hogy kéne eljutni a "Bökőnap"-ra, de olyan lehetetlen a közlekedés! Pedig annyira jó lenne találkozni a többiekkel! VELETEK! Nem mellesleg a buszjegy is rettentő drága, de valahogy csak kinyögném. Szóval még mindig csak agyalok... Kötök meg horgolok is néha. De semmi haladás, semmi látványos. Vannak félkész dolgok, de el nem készült csak egy horgolt meg egy kötött telefontok. A kötöttet még csak le se fényképeztem, mert semmi különös nincs benne. Fekete és csak sima kötés van benne. És valami 9 g az egész. A rózsaszín az 21 g. Látszik azért, mennyivel nehezebb a pamut az akrilnál. Oké, a horgolás ráadásul több fonalat is eszik. A fonalfalóban így már kemény 211 g-nál tartok. Hatalmas...


El van kezdve egy zöld pamut fonal, vagyis több mint félkész! Lyukacsos szatyor mintával játéktároló lesz. Egyszer...

Meg nem bírtam ki, csak kellett vennem pár gombócot barkáéktól... Csak 6 gombolyag a cinegéből, főleg lilás verzió! Mesinek már készül is egy sapka belőle.


Kép: Barka Fonal


Közben nekem nagyon kellene egy kardigán, Krisztinek fülvédőt meg sálat ígértem, gyerekeknek meg magamnak is akarok pulcsit kötni, van egy rendelésem horgolt terítőre, meg egy másik rendelés is folyamatban van, poncsót kértek.

Szóval nem tudom, a horgo-blogos játékra hogy készül el az amigurumi figurám! Vagy nem is az enyém! Még tartozom egy horgolt állatkának egy bizonyos kisfiúnak!

Ráadásul, mivel se égen, se földön nincs magyar nyelvű kötős újság (csak néhol az Amelie), vettem egy német nyelvűt. Olyan cuccok vannak benne, hogy kb. felét meg akarom kötni! Csak lenne annyi fonalam! Meg főleg időm!


A képet a Schoeller + Stahl oldaláról kölcsönöztem


Az újságot (több másikkal együtt) le is lehet tölteni, csak azokban nincs leírás. Az enyémben is csak német nyelvű, de megoldom!

1 megjegyzés:

Irenka írta...

Húha, nem vagy könnyű helyzetben! Megnéztem a menetrend-hu-t, elég húzós a jegyár oda-vissza, ha jól számoltam 7eFt kötül mozog, plusz az idő. Hát, igen, így nekem is komoly fejtörést okozna a dolog.
Kötés terén nem féltelek, ügyes csajszi vagy!
Remélem, mihamarabb kikerülsz ebből a hullámvölgyből!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...