Pages

KnitPro kötő- és horgolótűk

2010. szeptember 9., csütörtök

Barka-sapka

Annyit és annyian áradoztatok a Barka fonalakról, hogy nem tudtam tovább ellenállni! Szombaton elhoztam, tegnap pedig el is készült az első barka-sapka. Nagyon rugalmas, nagyon puha, nagyon jó volt kötni, nagyon tetszik Mesinek, és nagyon jól is áll neki. :)

Cinege fonal, babarózsaszín és ibolya árnyalat. Ja! És 3-as harisnyakötőtűt használtam, hogy jó sűrű legyen, ne fújjon be rajta a szél!A jól bevált technikával fogyasztottam, semmi újítás!Nem hinném, hogy felveszi a versenyt a szebbnél szebb csipkékkel a Barka Galériában, de nem baj! Visszatértem a gyökereimhez! Én szeretem a minta nélküli, csupa sima holmikat, és a csíkosat is! Ja, dupla szállal kötöttem, hogy a hűvös őszi napokon a kiscsaj fülét melegítse!

Ha neked is tetszik, kérlek, szavazza a sapinkra a Barka-Galériában!

10 megjegyzés:

Ilonamamzi írta...

Klassz a sapi nagyon, de MESI ezerszer szebb.

Névtelen írta...

Csatlakozom az elottem szòlòhoz, Mesinek kulonben is minden jòl àll. En is nagyon szeretem a sima dolgokat (is), a csìkos is csuda klassz, a kèt szin meg nagyon jòl kombinàl egymàssal.

hekka írta...

Én is csak ismételni tudok: nagyon édes és nagyon csini. :)

Andi írta...

Nagyon helyes a sapi is és a lányod is.
Ha már sapi, legyen csíkos!! :))

Gabella írta...

Köszi lányok, Meske nevében is!

Anice kötős blogja írta...

Hányas tűvel kötötted így duplaszállal?

hekka írta...

Ma végre sikerült a barka-galériába bejelentkeznem, úgyhogy tudtam szavazni! :))) (Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem annyira nehezen működik az oldal, mihelyst bejelentkezem... :( )

Gabella írta...

Anice! 3-assal kötöttem, hogy ne legyen szellős!

Hekka! Nálam jól működik a Barka-galéria!

norcsella írta...

nagyon tetszik a sapka s a lány is! mennyi fonal kell hozzá?

Gabella írta...

Egy-egy ötdekás gombócot használtam dupla szállal, de mindkettőből maradt. A sapit nem tudom lemérni, mert az oviban van Mesivel. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...