Pages

KnitPro kötő- és horgolótűk

2015. november 4., szerda

2014 - a sapkák éve :)

Atya ég, már 2 éve nem írtam a blogomba! Tiszta szégyen! Hát hogy lehetek ilyen hálátlan kutya? Nem értem magamat sem, hiszen továbbra is kötök, horgolok, kötőtűt árulok, írásra is mindig késztetést érzek, és hát az is jól esik, ha kapok némi visszajelzést.

És még tudjátok, mi a szégyen? Ha elkezdem bepötyögni a blog címét, nem is ezt dobja fel a böngésző, hanem azt a hasonlóan kezdődő nevű fonalboltot... Pedig fonalat nem nagyon vettem mostanában, csak nézelődni szoktam inkább... Hát, ez van.

Most az elhatározás már megvan, írni fogok! Meg képeket mutogatni. Meg még nem tudom, mi  minden más. Tele vagyok tervekkel, ötletekkel, de némelyikhez még nincs meg a konkrét elképzelés, hogy hogy is kellene. Na de majd lesz valahogy! :) Most mutatok pár képet 2014-ből, a sapkák évéből a teljesség igénye nélkül! Ezeken kívül tényleg nem sok mást kötöttem, horgoltam, de volt azért mellény, telefontok meg mamusz is. :)
















4 megjegyzés:

Macus írta...

Na végre!!!
Jó, hogy újra itt vagy! :)

Gabella írta...

Köszi! Összeszedem magam! :)

Egészen Panka írta...

Nagyon jó kis sapkagyűjteményt készítettél! Az a fehér-bordó szívecskés meg a legfölső bojtos különösen tetszik.
Várjuk a további bejegyzéseket, hajrá! :)

Névtelen írta...

Adósságkonszolidációs kölcsönt, fedezetlen hitelt, üzleti hitelt, jelzáloghitelt, autóhitelt, diákhitelt, személyi kölcsönt, kockázati tőkét stb. Magánhitelező vagyok, cégeknek és magánszemélyeknek nyújtok kölcsönt alacsony és ésszerű 2%-os kamattal. E-mail: christywalton355@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...