Pages

KnitPro kötő- és horgolótűk

2012. május 23., szerda

Kötés nélkül az élet

Már több, mint egy hónapja nem írtam sehol blogbejegyzést. Nem is nagyon lett volna miről írni. De hogy közben hogy megváltozott a blogspot kezelőfelülete, el se hiszem. Nem is tudom, sikerül-e közzétennem az irományom. Kép nem lesz, nincs mit mutogatnom.

Szerintem el se hiszitek, de április 22. óta csak addig volt kötőtű meg fonal a kezemben, amíg bepakoltam a szekrénybe. 1 teljes hónapig egy szemet nem kötöttem, de nem is horgoltam semmit. Nem volt időm. Nem volt ihletem. De már szinte elvonási tüneteim voltak, úgyhogy hétfő este elő kellett keresnem valamit. Találtam egy Barka Limonádé gombolyagot, ami azóta új néven fut, és elkezdtem egy nyakbavalót. Szép színátmenetes, de már menet közben úgy gondoltam, hogy ez így túl szép egy snassz kis sálnak... Majd ha lesz belőle valami, megmutatom.

 Elkezdtem a tesztkötés után egy csíkos pulcsit is kötni, kb. 80%-ban el is készült, de az időhiány félre rakatta velem, aztán meg nem volt kedvem elővenni. A két rendelésre készült sötétkék fülvédő is csak arra vár, hogy gomb meg gomboláspánt kerüljön rá, és mehetne a megrendelőhöz, de mivel úgyis (többé-kevésbé) jó az idő, nincs rá szükség, halogatom. Pedig már ki is van fizetve. Két angry birds jószágra is hiába várnak már kb. 2 hónapja, pedig a fizetségül kért csoki is jól esne... Közben beígértem egy karikás nyakláncot is egy ismerősnek, amiről közben meg is feledkeztem, de ismét felhívta rá a figyelmem! :) Szóval lenne mit csinálni, de valahogy nem megy. Olyan kedvetlennek és fáradtnak érzem magam mostanában!

De legalább csináltam bodza üdítőt! És még finom is!

5 megjegyzés:

Maris írta...

Nekem is van bodzaszörpöm, már a harmadik adag :-D

Macus írta...

Én meg annyira kötnék, de amíg a javítás nincs kész (érettségi), addig nem foghatok semmihez.

MrsYarnart írta...

ez a változékony időjárás, ez az oka...talán... ha beköszönt újra a nyár, jobb kedvünk lesz :) bodzát mi is szoktunk készíteni.

Timi írta...

Bodzaszörp itt is figyel :) kössél, mert szeretném látni :)

Tündérlátta írta...

Hát ezt tényleg nehéz elhinni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...