Pages

KnitPro kötő- és horgolótűk

2010. augusztus 9., hétfő

Jé, címet elfelejtettem!

Folytatódik a fonalafaló játék! Mivel eltelt egy év, újra hirdetjük a játékot! Lehet csatlakozni a fonalfaló blogon! A kezdés dátuma még bizonytalan, majd megbeszéljük! De a lényeg! Használjunk fel a szekrényből minél több fonalat, és próbáljunk minél kevesebb újat beszerezni. A kezdés előtt beszerzett fonalakból készült holmikhoz felhasznált fonalakat mérjük, összesítjük, és a végén meglátjuk, ki a legügyesebb! :)



Más! Ígértem játékot a nyárra, de sajnos engem is elkerült az ihlet. Nemhogy konkrét játék kiírás nem jutott eszembe, de gyakorlatilag 1-2 telefontartón kívül nem is készültem el semmivel már hetek óta. Mondjuk el se kezdtem túl sok dolgot, csak egy félig akril, félig gyapjú Gail-t.

Ezer bocsi mindenkitől, aki nálam szeretett volna játszani, nyerni, de ez most elmaradt. Remélem, összeszedem magam, és hamarosan tudok mutatni új kötéseket, meg ki tudok találni értelmes dolgokat... Most nem érzem úgy, hogy valami bekattanna... Vagy ilyenkor nem kéne erőltetni, csak félretenni a kötögetést??? Ez is megfordult a fejemben... :(

4 megjegyzés:

Macus írta...

Majd jön az ihlet. Szerintem tedd kicsit félre, az mindig beválik. A fonalfalással kapcsolatban a másik blogon írtam megjegyzést, javaslattal.

Macus írta...

Látom,alakítottál a fonalfalós blogon. Nem tudok megjegyzést írni ott. Ha rákattintok a megjegyzés küldése feliratra, nem történik semmi, csak behozza az addigi hozzászólásokat.

Az aug. 20. szerintem is jó kezdő időpont lesz.

Gabella írta...

Javítottam!

Macus írta...

Köszi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...