Pages

KnitPro kötő- és horgolótűk

2010. április 23., péntek

Vajon menni fog?


Törtem a fejem, erősen, hogy is kéne az esténként bevillant ötleteket megörökíteni, aztán eltaláltam megint a divatrajz.hu-ra.

Jártam már itt jópárszor, főleg, miután egyszer felkértek, kötött tervek kivitelezésére. Sajnos nem vállaltam. De most megtaláltam, hogy nem csak terveket mutatnak be, de kezdőknek egyszerű leckéken keresztül megmutatják a divatrajz alapjait. Szóval próbálkozom! Hátha sikerül valamit összehoznom! Majd ha lesz valami olyan rajzom, ami nem tiszta égés, mutatom! :-)

3 megjegyzés:

Zsófi írta...

Egyrészt tök jó, én is bejelentkeztem. :-)

Másrészt, bohó ifjú-koromban a nagyok egyszerűbb rajzait másoltam le: először kopizva, azután szabadkézzel. Végül is Lagerfeld egyik tök egyszerű figurájánál kötöttem ki; a végén már 3-4 vonallal meg tudtam csinálni a figurákat, amik még különböztek is. Az egyik rajzom a "modern nőideál" témakörben készült rajz órán - és ezidáig az egyetlen, amit bárki kiemelt a tömegből. :-)

Gabella írta...

Fú, azóta se néztem be!

Ami Szigeti írta...

Hm, ma Te vagy a második, akinél a divatrajz.hu-ról olvastam... Hát ennek most aztán már utána kell járnom. Főleg, hogy a kislánykámat erősen érdekli a divat-rajzolás-tervezés :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...