Pages

KnitPro kötő- és horgolótűk

2010. április 20., kedd

Csak hogy meg ne gyanúsítsatok!

Szóval! Nem váltottam át teljes mértékben nyomulósba! Csak most úgy jött ki, hogy a fonalas bizniszt reklámoztam. Ezer bocsi érte!

Pedig közben kötök meg horgolok is! Hol is kezdjem!

Mondjuk itt! Ezt még nem is mutattam felvéve!
Kötöttem sapkát, nem is tudom hányat, ez az utolsó maradt az enyém. A két calorimetry is még február környékén készült, egyik rendelésre, de végül az is nálam ragadt.

Az a kis lila izé fürdő "szivacs"-nak készült, de a gyerekek lenyúlták, takarónak használják a plüssöknek.Ezen kívül a közös horgo-blogos takaróhoz gyártottam 6 négyzetecskét.Aztán Mesi kapott még egy felsőt, ennyi maradt a tiritarka fonalból, meg a vaníliából is csak pár centi maradt. Ügyes voltam? :-)


A pinduri kardigán mindössze 56-os méret! Nem is tudtam csak játék babára rápróbálni. 100% pamutból készült, kocsikabátnak. Nem reklamáltak, hogy kicsi lenne a bébire. Fú, nagyon pindur lehet!Aztán végre előkerült az a Lisa fonal, amit a helyi fonalbolt bezárása alkalmából jól leárazva vettem, és kardigánt akartam belőle kötni. Csak valahogy sose volt jó semmi. Végül változott a terv! Nem kötöttem, hanem horgoltam!!!!!!!


Persze, hogy Mesi is akart ilyet! Hát, majdnem sikerült! Nem volt sok a fonalból, de végül mégis maradt egy fél gombóc, szóval spórolósan készült. Az alja horgolva van, de a felső része kötés. Ujja már nem fért volna bele, venni meg nem akarok fonalat, amíg van a szekrényben. Legalábbis magán célra semmiképp.


Most legutóbb horgoltam egy kis apróságot, jó szorosan, vékonyabb tűvel, mint a fonal kívánta volna, elég merev is lett, de a lényeg, hogy a képernyő ne karcolódjon össze a táskában. És hát mivel nem egy női darab, elég visszafogottnak is kellett lennie. Azért nem rossz, szerintem!
9 megjegyzés:

Rózsaszín pöttyök írta...

Ezt a csillagosat én is tervbe vettem. Nagyon szuper ez a darab is. :-)

Rózsaszín pöttyök írta...

Érdekel még az ötszögekből álló boleró? Amúgy.

Kriszta írta...

Hú, nagyon ügyes és szorgalmas voltál, rengeteg szépséget hoztál!!!

Gabella írta...

R.pöttyök! Őőőő, izé! Érdekel, bár hirtelen nem tudom, miről van szó! :-)

Rózsaszín pöttyök írta...

Nyilván összekevertem a blogokat...
Tervezem, hogy megcsinálom a közeljövőben, mert sikerült kiguberálnom a mintáját. Valamiért úgy emlékeztem, hogy itt láttam Nálad, kerested a kötésmintát. Na, de akkor ki lehetett?

Bocsi, hogy ilyen flúgos megjegyzéseket hagyok. :-)

Melinda írta...

Huhhh, nem tétlenkedtél, ez tény!:D Nagyon szépséges minden!

Ilonamamzi írta...

Pazar összeállítás, egyik szebb, mint a másik. De a legszebb a k i s l á n y o d.

Maris írta...

Meske a legnagyobb királylány!!!!!
Te meg a legaranykezűbb anyuka :-D

Gabella írta...

Oh, kösz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...