Pages

KnitPro kötő- és horgolótűk

2010. április 28., szerda

Fülvédő a hűvös reggelekre - JÁTÉK!


Mert a gyerekek füle még elbírja ezt a kis melegséget reggelente! Másfél óra alatt összedobtam Mesinek ezt a kis calorimetryt, és kapott virágdíszt is! A virág a horgo-blogos vetélkedő első feladványa volt, itt látható a leírás hozzá! Szerintem nagyon feldobja a kis fülvédőt!


Csak sajnos a kisasszony oviban volt, mikor kötöttem, és ahogy sejtettem is, szűk lett. A füle már nem fért alá, de azért pózolt benne párat!


De ügyes voltam, mert este, másik másfél óra alatt, kötöttem egy nagyobbat. 12 szemmel szélesebbre kezdtem. És igen, ez már jó lett rá! A másik meg azt mondta, jó lesz a cicuskájának. De fotózkodás után azért azt mondta, inkább adjuk neki egy 3 éves kislánynak.



A kis hajpánt vékony akril fonalból készült, 2 szálat fogtam össze, és 4-es tűvel kötöttem. 80 szemre kezdtem, a virágokat egy szállal, 3-as horgolótűvel gyártottam. A kisebbikhez 16 g-ot, a nagyobbikhoz (92 szemre van elkezdve) 20 g fonalat használtam el.

Más! Ha valakit érdekel a kisebbik darab, mert jó lenne a 2-3 éves kislányára, az szóljon!!! :-) Fú! Hirtelen máris vannak jelentkezők! Én meg nem is írtam semmi feltételt! Na most akkor kié legyen?

Tudjátok mit! Kisorsolom! (Elnézést a legelső jelentkezőtől!) Május 2. vasárnap éjfélig lehet jelentkezni, május 3-án hétfőn reggel sorsolok a jelentkezők között! Nem bánnám, ha a képet kiraknátok a blogotokra, de nem feltétel!

Így jó lesz?

10 megjegyzés:

Csilla írta...

Nagyon cuki a kicsi és a nagyobb is :)!

Irenka írta...

Nagyon ügyes kis fülvédő(k)! A kislányod igazi huncut és nagyon bájos.

gyöngyvirág írta...

Ha még nem csapott le rá senki, engem érdekelne a hajpánt. Bár még csak másfél éves a kislányom, de egyszer biztos belenő...

Jandó írta...

Nagyon szép lett, és akis tündérked is nagyon szép benne.Hát, ha ez most játék féle, akkor engem érdekelne. :) Jankám majdnem 2 éves, de elég nagy feje van, úgyhogy talán jó lenne neki, és biztos örülne is.

Csilla írta...

Nevezhetek én is a fülvédőért? Hóvégén kisorsolhatnád a jelentkezők közt... De persze ez csak ötlet, annak adod akinek akarod.

Gabella írta...

Mivel már 3-an is vagytok, kisorsolom! Rendben?

Csilla írta...

De már átrágtam magam a leíráson (Köszi érte!)mert mindenképpen kötök majd egyet Lillának és egyet magamnak is.

Csilla írta...

Remek lesz :)Ki is teszem mindjárt a felhívást. Hátha... Ha megnyerném sem kellene külföldre postázd mert a hetente megyek át az egyik postára a boltomba áruárt, szóval oda postázható lenne, persze ha megnyerném, de reménykedni azért lenet, nem igaz? :)

gyöngyvirág írta...

Várjuk a sorsolást! Ekkora esélyem még sosem volt:-)

Gabella írta...

Végülis, ha jól nézem, 3-an vagytok! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...