Pages

KnitPro kötő- és horgolótűk

2010. április 12., hétfő

Fonal-helyzet


Ahogy azt láthatjátok, ez a fonalas dolog nem is olyan egyszerű, mint ahogy gondoltam!

Sajnos a menő fonalak árusításához olyan feltételek kellenek, amiket szinte lehetetlen (egy kisvállalkozónak) teljesíteni.

Most a rossz hírekkel kezdeném. A múltkor felsoroltak közül a Debbie Bliss és a Noro sajnos kilőve. Az oké, hogy drága fonalak, ezzel tisztában voltam, de minimum 50 kilót kell megrendelni minden alkalommal! Az egy dolog, hogy itthon ennyi fonalat nem is nagyon tudnék hova rakni, de azt még megoldanánk, viszont ennyi fonalnak a beszerzése kb. 5x annyiba kerülne, mint egy szállítmány a KnitPro-tól...

Kiesett sajnos a Drops is. Náluk nem 50 kilót, de az összes fajta fonal összes létező színét tartani kellene készleten. Durva becslés alapján ez vagy 5 milla! Á, teljesen lehetetlen.

A Rowan magyarországi árusításához üzlethelyiség kellene, nem is akármilyen, ebbe nem megyek bele, nem kivitelezhető.

Rico fonalakat árulnak több helyen is, ebbe igazából (még) nem bonyolódtam bele.

Maradt - a listámról - a Coats és a Gedifra. Egyébként a Gedifra a Coats prémium márkája, a középkategóriás Schachenmayr és az alap Red Heart mellett. Ezeket szinte bárhol meg lehet venni, de mégis ez lesz a befutó! Gedifra fonalakkal magyar webshopban még nem igazán akadtam össze. A héten többet is fogok tudni!

2 megjegyzés:

Zsófi írta...

Ez sem rossz! ;-)

Rossz ezt olvasni, jobb helyeken ilyenkor a kisvállalkozók kapnak segítséget...
De nincs más út, mint az előre; hajrá! hajrá! hajrá! ou!ou!ou! :-)

Gabella írta...

A feltételeket a gyártó (forgalmazó?) cégek szabták meg... :( Biztos jobb nekik nagy tételben eladni, de milyen hozzáállás már ez?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...