Pages

KnitPro kötő- és horgolótűk

2009. október 5., hétfő

Kötőtűk, horgolótűk akrilból!

Hihetetlenül érdekes dolgot találtam! A KnitPro vadiúj termékekkel állt elő! Totálisan átlátszó, akril kötő- és horgolótűk jelentek meg a kínálatukban!

A részleteket itt magyarul is elolvashatod!



Látott már ilyet, vagy akár hasonlót valaki? Nekem nagyon tetszik!

És pont rendelés előtt állunk. Árlistát még nem kaptunk, de ha valaki ingerenciát érez, szóljon, és rendelünk ilyen szép és érdekes tűket is! (Apropó, rendelés! Szerdáig szóljatok, ha valamit szeretnétek, ami nincs a webáruházban!)

De csak simán a véleményeket is várom!

8 megjegyzés:

Maris írta...

És szerinted azt a magunkfajta vaksi négyszeműek is mindig jól látják, hogy pontosan hol van az átlátszó kötőtű vége? Nagyon fura lehet vele dolgozni :-D

Gabella írta...

Na igen, ez jó kérdés! De egy próbát megér! Annyira azért csak nem láthatatlan! A tévé fénye majd megcsillan rajta... :-)))

Mademoiselle írta...

Szerintem túlságosan csúszik, érdekes volt megtapogatni, de épp most próbálok túladni a KnitPro Nickel tűimen is, mert képtelen vagyok használni őket, extra csúszós. Nekem a bambusz vált be legjobban.

Gabella írta...

Mademoiselle! Igazából a Nova Metal tűkkel még nem nagyon kötöttem, ha már a Symfoniek is itt vannak. Tehát a KnitPro fa változata nekem tökéletesen bevállt. Egyszer lehet, hogy bambuszt is kipróbálok majd!

Más! Jó, hogy írtál, így megtaláltam a blogod, ami nagyon tetszik! Fel is vettem a listámra!

Mademoiselle írta...

Köszi :-) A Nyári leállás után mostmár a napokban újra be is indítom majd.

Hát igen, a knit pro fa változata tényleg egy álom, bár kötőtűm olyan csak egy van, viszont horgolótűm kettő is, és imádom :-)
Azárt ha egyszer lesz alkalmad bambuszt kipróbálni, akkor ne hagyd ki. Hihetetlenül csodás vele kötni :-)

Maris írta...

Gabi, nézzük azt a bejegyzésedet, amiben elhatározod, hogy a természetességre fogsz törekedni. Eszerint is a bambusz meg fa kötőtűk lesznek a nyerők. Igaz, damil nem nagyon van másból mint műanyagból, de az meg legalább cserélgethető, nem kell külön megvenni minden tűvéghez.

Na, ez csak úgy eszembe jutott. Ettől még lehet tökjó az akril kötőtű, és persze ki is kell próbálni, mielőtt mondunk rá valamit.

Gabella írta...

Az a bejegyzés, ami a természetességet boncolgatja, az a FONALAKRA vonatkozik! :-) De én is agyaltam ezen... Ha már a fonal nem jó, ha akril, akkor a tű miért... Főleg (bár ezt még nem tudom) ha árban nem is tér el a fától...

Mondjuk olyan szempontból környezetbarát, hogy emiatt egyetlen fát sem kellett kivágni! :-)

Maris írta...

Aha, tudom, hogy az konkrétan a fonalakról szólt. Csak továbbgondoltam.

Nem hiszem, hogy fákat vágnának ki kötőtű miatt, talán inkább maradékból készülhet, főleg ez a tarka préselt, nem? Vagy mint a viccben ("ha el nem rontom, fogpiszkáló..."), valaki valamit elkezdett faragni, aztán kötőtű lett belőle? :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...