Pages

KnitPro kötő- és horgolótűk

2009. augusztus 18., kedd

Fonalfaló: 141 g :-)

Az este horgoltam egy kicsit. Csipcsilla nagy közös takarójához egy próbadarabot, egyszínűt, úgyis mindenkié tarka! Majd még én is fogok színeset is! Egy másik mini gombolyagból meg egy kis edényfogócskára futotta. (Ja, meg Meskének egy virágos kis nyaklánc szerűség, de azt lenyúlta, és már nem is találtam meg.)


Még vasárnap elkészült a Gail, csak még a kifeszítése nem volt meg... Igen, blokkolás! Csak nem akart eszembe jutni! :-) Addig egy kép, amin még 12 sor hiányzott a végéhez!


Az egész komoly 141 g-ot nyomott! :-)

Az első képen látható kis karkötő nem számít bele, mert bár 5-e után készült, a fonalat hozzá is később vettem. Megrendelésre készült, de nyilván az enyém lesz, mert szerintem szűk lesz az illetőnek. Pedig 20-án már ebben akart virítani. Jó, addig még összedobok egy másikat!


Meg még anyunak egy nyakláncot is gyártottam, ami meglévő fonalból van, csak éppen nem mértem le. De úgyis jelentéktelen súlya van. Vagyis tömege. :)

3 megjegyzés:

Csilla írta...

Nagyon szép ez a kendő, meg persze az apróságok is.

Csipcsilla írta...

Szió!
Jó lesz az egyszínű blokk is! Előre is köszönöm!

Kriszta írta...

Szerintem is nagyon szép a kendő, és a többi apróság is :)
Én is leginkább egyszínű blokkokat gyártottam a takaróhoz, ugyanezen elgondolás alapján :D :D :D, csak még nem volt időm jelezni :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...