Pages

KnitPro kötő- és horgolótűk

2009. június 2., kedd

Játék

Mióta átköltöztem a blogspotra, egészen jól beilleszkedtem az itteni kézimunkás közösségbe, és most meg is kaptam az első játék felhívást! Kinga gondolt rám! Köszi!!!!!!

7 tulajdonságot kell magunkról írni, hogy jobban megismerhessük egymást, és 7 embernek továbbadni. Addig halogatom, hogy nem fogok találni 7 embert...

1. Ebből látható, szeretek halogatni. Vagyis szereti a fene, de mindig úgy alakul. A vállalkozósdit is már egy éve elkezdhettem volna, de még csak most tavasszal fogtunk bele...

2. Rendetlen is vagyok! Utálok vasalni, így csak azt vasalom, amit nagyon muszáj! Takarítani meg mosogatni se szeretek. Vagy lehet, csak azért nem szeretek rendet csinálni, mert nem szeretem ezt a házat? Úgy érzem, hiába csinálok bármit, úgyis ronda marad???

3. Próbálok pozitívan gondolkodni, de ez egy önbizalomhiányos nőszemélynek igen nehéz feladat! Nagyon bennem van még mindig a "nekem úgyse sikerül" hozzáállás... Nehezen viselem a visszautasítást (minden téren), így inkább sokszor nem is próbálkozom.

4. Szeretek kötni, horgolni, egy alapötletből valami extrával egyedit létrehozni, de sajna, mindenbe szeretek belefogni, aztán egy újabb nagy ötletért, egy új fonalért, egy új technikáért bármit gyorsan félretenni.

5. Imádok írni, blogolni, csetelni, fórumokon csevegni. Itt is visszább vettem, mióta Mesi egyik képét lenyúlták, és egy hirdetési újságban engedély nélkül megjelentették... Na meg a magán jellegű dolgokat sajnos olyanok is olvasták, akiknek nem akartam az orrára kötni...

6. Szeretnék néha bulizni menni, nagyon hiányzik a diszkózás! Konkrétan néha úgy érzem, vissza akarom forgatni az időt mondjuk 95-be, és hatalmasat akarok bulizni! Nem inni, nem pasizni, csak ordítva énekelni az akkori slágereket, és táncolni végkimerülésig! De mostmár anyuka vagyok, nem bulizok szinte soha.

7. A két csemetémet imádom, bár sokszor türelmetlen vagyok velük. És abba is rossz belegondolni, hogy talán már többé nem leszek kismama, nem élhetem át újra a szülést, nem fogom büszkén tologatni a babakocsiban a kisbabámat... De a hasfájós, fogbújós, stb. nyűgös időszak nem hiányzik... De még van pár évem, hogy kitaláljuk, kell-e hármaska!

Kinek is adjam tovább? (Bocs, ha valaki már volt, próbáltam olyanokat keresni, akik még nem kaptak!) A sorrend nem fontossági, ABC szerinti! :)

1. Amanda
2. Ancsa
3. Anice
4. Kataca
5. Kormica
6. Mmama
7. Zorka

Ja, mutatok még valamit!

8 megjegyzés:

Anice kötős blogja írta...

Nagyon aranyos, amit írtál!

mmama írta...

Köszönöm szépen hogy gondoltál rám.

Kangamama írta...

Jó, hogy ilyen sok mindent írtál magadról, már bánom, hogy én nem voltam kicsit részletesebb..

gabcsap írta...

Sok tekintetben egyformák vagyunk,mi ketten Gabik:) Tényleg lenyúlták Mesi képét? Bosszantó lehet,bár valahol hízelgő is az ilyen (mármint,hogy szépnek találják a lánykád). Na látod,ebben az egyben nem hasonlítunk,én próbálom minden rossznak a jó oldalát nézni:)Megyek megírom én is az én 7esem:)

Maris írta...

Helló!
Hogyhogy Lackó hagyta magát lefotózni? :-)
Megzsaroltad? :-)
Tök cukik már megint/még mindig.
Mingyá' megyek a kötőtű-fórumba kérdezni...

Amanda írta...

Köszi, hogy rám is gondoltál. Összeszedem magam és színt vallok.

Unknown írta...

Halihó!
Örülök, hogy gondoltál rám, de az az igazság, hogy ez a "játék" már járt nálam. Ahogy visszaolvastam, miket írtam akkor, most sem tudnék más érdekességeket írni magamról.
A válaszaimat itt lehet olvasni:
http://ancsanaplo.blogspot.com/2008/10/kipcztek.html
:-)

Kormica írta...

Édik a gyerkőcök!
Köszi, hogy gondoltál rám, összeszedem a gondolataimat és leírom én is a blogomba hamarosan.....bár akár ugyanezeket is írhattam volna, sok dologban hasonlítunk, pedig én nem is Gabi vagyok, mint te, meg Gabcsap :)

A képlenyúlásról meg annyit, hogy nekem is van egy családi blogom, de amióta tavaly egy porndigest nevű janán pornóoldalról elkezdte valaki naponta nézegetni, azóta zárttá tettem a blogot, és csak meghívóval lehet olvasni, pont azért, amit te is írtál, hogy nehogy visszaéljenek a fényképekkel.
Pedig nem is szoktunk meztelen képet csinálni még a piciről sem, nemhogy a netre feltenni...de a mai világban egy ügyes ember egy jó képszerkesztő programmal szerintem bármit meg tud csinálni. Jobb félni, mint megijedni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...