Pages

KnitPro kötő- és horgolótűk

2011. július 13., szerda

Alapminták akrilból

Lassan fogy a fonal a szekrényből. Igyekszem mindent felhasználni. Nem mindenre van ötletem. Viszont azért haladtam az elmúlt egy (másfél?) hónapban is. Mindig agyalok mindenféle csipke meg azsúros mintán, de ezek a fonalak jobban bírják az egyszerűséget! Patent, lusta, rizs...


A barna bordás az én vállmelegítőm, ugyanolyan, mint a zöld, ami viszont nem az enyém.


A fehér rizses egy sapi télire, a kék lusta mintás meg egy háromszög sál. Még lehet, hogy rojtokat gyártok rá, nem tudom. Azt sem, hogy megtartsam-e vagy elajándékozzam. (Mert van rá igény!)



De nemcsak akrilból kötök ám! Készül egy nagydarab valami a csomó maradék pamutfonalból is! Még nem mondom meg mi lesz, sok függ attól is, mekkora lesz. Majd kiderül, hogy a fonalmennyiség, a kezeim teherbírása vagy az idegeim szabnak határt a méretnek.

Meg még a maradék sportimoból egy kardigán is készül. (Nem olyan jó, ez a második csomag zöld valahogy rosszabb anyag, az az igazi csikorgós akril. :( Mindegy, azért megkötöm.


Meg mutatok még egyet! Ha már 3 éves helyett kaptam új telefont, jár neki új ruha is!



Más! Hú, de szépeket találtam! Nézzétek csak! Whisper Book

3 megjegyzés:

Irenka írta...

Jó, hogy jelentkeztél! Látom szorgosan dolgoznak a tűid, sok szép holmi készül nálad.

Amanda írta...

Én a fehér stortimonál tapasztaltam, hogy más anyag. Szépeket kötöttél, és nagyon szorgalmas vagy (most jól megveregetem a vállad. A pamut valami takaró vagy nagyméretű terítő szeretne lenni?
Szolgálati közlemény: voltam Kátainé boltjában, most kapott a bajai fonóból akrilfonalakat, nagyon jó színekben, meglepően kellemes tapintásban, jó minőségben és barátságos áron.

Gabella írta...

Bajai fonó??? Milyen cég is az?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...