Pages

KnitPro kötő- és horgolótűk

2011. április 26., kedd

Kötős találkozók 2011-ben

Jön a jó idő, remélhetőleg idén is jó sok közös kötögetésre lesz alkalom. Az első már nagyon közeledik, a nagy kézimunka találkozó a Népligetben, idén május 14-én kerül megrendezésre. Tavaly nem jutottam el, előtte igen, és megérte nagyon, idén is szeretnék ott lenni, de még semmi sem biztos. További részletek az indexes fórumon.

Remélhetőleg az ősz elején is lesz egy olyan találkozó, amire tavaly szintén nem jutottam el, de ha most is lesz, nagyon szeretnék ott lenni! Nem titok, ez pedig a Nöné által felkarolt "Bocskaikerti Bökőnap". Lesz, ugye?

Biztos lesz még sok másik is, de még egy harmadik érdekelne igazán! Amit megint itt valahol a közelben tarthatnánk. Tavaly nem voltunk sokan, remélhetőleg, idén, ha összejön 5-nél többen is lennénk. Kedvesen fogadtak minket Orosházán a Kéknefelejcs cukrászda "teraszán".

Ha valakit érdekel, és lenne ötlete időpontra, helyszínre, vagy csak jelentkezni szeretne, az légyszi, írjon! Amanda, Jutka, Macus! Rátok mindenképp számítok!

7 megjegyzés:

Macus írta...

Én is nagyon szeretnék egy-két helyre eljutni...
Makón is lehetne egy tali. Mi itt tavaly a kötés világnapján voltunk jó páran, csatlakozhatnátok hozzánk. Tavaly mi mentünk, most jöhetnétek ti. :))
Csak ne június 17-én legyen, mert a fiam ballag szombaton...

Gabella írta...

Én kicsit behatárolt vagyok, mert szombatonként apánk iskolában van... Meg vannak ugye az iskolás-óvodás rendezvények... De majd összehozunk valamit!

nöné írta...

Nagyon bízom benne, hogy lesz!!!

Macus írta...

Gabella!
Nálunk meg a férjem a ballagási hétvége kivételével csak szombaton este jön haza Pestről. :((
Valamit majd kitalálunk...

Amanda írta...

Drágáim, arra én is gondoltam már, hogy mehetnénk-e Makóra? Nem kell nagy buli, csak egy asztal néhány szék és néhány barát.
A Népligetet kihagyom. Nönéhez szívesen megyek, de az komolyabb szervezést igényel, mert nyár közepétől dolgozni fogok.
De ha igény van rá, itt is találkozhatunk, szerintem a terasz is szívesen lát minket.

MrsYarnart írta...

lányok, engem is érdekelne :) szívesen találkoznék veletek, ha ti is úgy gondoljátok.
Gabella, cicaügyben írtam választ a megjegyzésedhez, ha komolyan gondolod, írj emilt :)

Macus írta...

Én nagyon örülnék, ha Makóra jönnétek... Szerintem a többi kötős is örülne. Megpróbálom Limaráékat is elvonzani, velük tavaly is volt kötés a főtéren.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...