Pages

KnitPro kötő- és horgolótűk

2010. október 18., hétfő

5 dekások

Most sorra mindenki nyakmelegítőt, fülvédőt, sapkát kér tőlem, így a nagy munkám, a vastag kardigán (kabát?) nem halad. Bár ahogy elnézem, nem is lesz már itt ősz, csak tél! Tavaszra majd elkészül!

Szóval nézzük csak! Készült egy pihe-puha fülvédő barka-cinegéből, Jól kiszámítottam, kb. másfél méter fonal maradt az 5 dekából. Azért csak ennyi, mert 3-as tűvel, dupla szállal kötöttem, és ráadásul hogy tuti melegítsen, két rétegű a fülvédő.


A másik a kis Rikker gyapjúból készült mini kendőm tesója. Kicsit újítottam rajta, középen nem 4, csak 3 levél van a csücsökben, és a széleken is lehagytam 1-1 levelet, így nem kunkorodik fel annyira. Érdekes, mert az enyém 49 g kunkorostól, ez meg nélküle 51 g. :)



6 megjegyzés:

Amanda írta...

Az én ötdekásaim porosodnak, a rikker-gyapjaim szintén. A barna elől van, de csak pakolgatom ide-oda. De jön még a kutyára kamion...
A fülvédő jó használatot tesz, mert még nem mindig kell a sapka. A kistesó, mint a nagy, nagyon szép lett.

Macus írta...

Nagyon szépek lettek, Meske meg szép, mint mindig. :))

Irenka írta...

Bájos ez a kislány, és jól áll neki a fehér. Szinte érzem, milyen kellemes tapintású fülmelegítője van - és remekül is néz ki.
A kendő klassz lett, látom belejöttél a horgolós befejezésbe :))!

Gabella írta...

Köszi-köszi-köszi!

sarisaci írta...

Kedves Gabella, én egy viszonylag kezdő kézimunkázó vagyok.
Egy éves unokám részére szeretnék egy ponchot kötni. Hetek óta keresgélek, míg rátaláltam a Te 2010-ből származó műveid között egy egyben kötött, csíkos kis darabra. Nagy kérésem van: el tudnád-e nekem ennek a leírását küldeni? Az árát is írd meg, kérlek, átutalom!email címem: ferne2@freemail.hu
További szép munkákat kívánok! Üdvözlettel Sárisaci

sarisaci írta...

Az itt megadott mail is működik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...