Pages

KnitPro kötő- és horgolótűk

2010. június 15., kedd

Kössünk nyáron is!

Miért van az, hogy a nyarat kötés szempontjából uborkaszezonnak tartják? Miért nem kötünk nyáron is? Idő éppen lenne rá... És a sok szép nyári fonal is kínálja magát!

Kötni (horgolni) lehet ám nyári toppokat, hűvösebb estékre, hajnalokra könnyű kendőket, bolerókat, de akár fürdőruhát is!


Hamarosan indul nálam egy játék, amivel a nyári kötést szeretném népszerűsíteni! Amíg a részletek körvonalazódnak, annyit elárulok, hogy saját elképzelés alapján készült nyári holmikkal lehet majd pályázni, ami lehet kötött vagy horgolt egyaránt!

Készüljetek! Kössünk idén nyáron (is)!

8 megjegyzés:

bucilla írta...

Kössünk:)Annyi szép nyári fonal van... Én még ezt a cc tartót is megkötném;) no nem magamnak;) nőcinek...csak nem te tervezted ezt is?

Gabella írta...

Saját gyártmány, oké, nevezzük saját tervnek. Magamnak, de mivel prototípus, még nem az igazi. Szóval felvéve nem riogatnék vele inkább senkit! :)

Esthi írta...

Jó ötlet, én is benne lennék, bár inkább horgolással, de ötletem az még nincs. :( sebaj, a kezdeményezés azonban nagyon tetszik!

Maris írta...

Kötök, kötök, bambusz szalagfonalból, de beszarás, hogy negyven deka lesz egy top, le fogja húzni a saját súlya szerintem, nagyon nem tudom, hogy fog kinézni... Most pl azon agyalok, hogy a leíráshoz képest mennyivel csináljam rövidebbre a karöltőjét, hogy majd amikor kinyúlik, akkor is lehessen hordani, belátás nélkül. Pedig élvezet kötni azt a fonalat, de páncéling lesz belőle, nem top, attól félek.

Anice kötős blogja írta...

Nagyon klassz ez a ccfixes fotó. Elájulok, hogy te még ilyet is tudsz!

Én is gatok-getek most a melegben is ,csak a gyapjú fonal pl, amit csipkéhez vettem, nagyon izzasztja a kezem-a pamutot meg annyira nem kedvelem

ercsu27 írta...

Gabi, nagyon jó ez ccfix! :-)

Én kötök, mint mindig. :-)

Macus írta...

Én is kötök, nyáron is. Most épp Vikinek egy csipkemintás pamut felsőt.

Csilla írta...

Én is kötök pamutból a lányomnak csipke kardigánt, de már itt a fonal egy tophoz magamnak is :) Soha nem értettem mikor egy boltban azt mondták náyron nincs fonal vagy tű mert nincs szezonja, egyrészt nyári cuccokat is lehet kötni másrészt meg nyáron kötöd meg az őszi cuccokat, hogy idpben kész lény, tehát ez a nincs szezonja baromság.
Ja és jó ez a bikini felső :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...