Pages

KnitPro kötő- és horgolótűk

2009. július 6., hétfő

Na ez a nem mindegy!

7 megjegyzés:

Maris írta...

Behalok ezen a kezdésen... tudom, én vagyok amatőr, de mire egyáltalán FELFOGTAM, hogy mikor mit kell merre tekerni.... :-O

King.art írta...

Hát ez a kezdés nem semmi. Sokkal egyszerűbb, ha mindezt a két ujjad között tekered. Én mindig azon nézek nagyokat, hogy ezek kötéskor a fonalat tekergetik a tű körül, én meg mindig a tűt a fonal körül. Sokszor azért nem is értem, hogy most akkor mi van? :)))

Unknown írta...

Nnnna ezzel a technikával egy év lenne, mire megkötök egy pulcsit...
persze biztos megszokás kérdése, de nekem úgy tűnik, ennél bonyolultabb módszert még nem nagyon láttam...
:-D

Gabella írta...

Na én is pont ezt gondoltam, hogy ezzel a módszerrel kb. örök élet meg egy nap egy pulcsit megkötni! Így még tévét nézni se lehet közben!

Meg ugye, aki már régóta köt, annak szinte az ujjára ugrik a fonal, fel se merül, hogy tekergetni kell... Csak jár a tű...

Szóval csak azért raktam fel, hogy ilyen kitekeredett módon való kötést még én se láttam soha!

Névtelen írta...

Ezek a kulonfèle mòdok nekem annyira izgalmasak! Egyszer làttam egy not az àllomàson a padon kotni, a vonatot vàrta, szerintem angol lehetett. Visszafelè kotott, vagyis csak ùgy tunt, a jobb keze mutatòujjàra volt tekerve a fonal, ès a belebokès utàn a fonalat csavarta a ture, nem a tuvel szedte fel a fonalat. Mindezt olyan gyorsasàggal, hogy szinte alig làtszott a keze. En dobbenten bàmultam, egyszeruen nem tudtam betelni a làtvànnyal.

Gabella írta...

Na igen, én is megnézném ezt a módszert gyorsabb változatban...

szazu írta...

Én ezt a módszert egyszer egy filmben láttam.. akkor úgy gondoltam, hogy na, ez a nő sem tud kötni:-) Ezek szerint mégis, és én voltam a tudatlan.. Én azért inkább maradok a másik változatnál:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...