Pages

KnitPro kötő- és horgolótűk

2009. május 19., kedd

Mint a gyerekek

Mióta megvan a csomag, komolyan, mint egy gyerek az új játékával, ezeket nézegetem, próbálgatom, szerelgetem, pakolgatom. És nagyon tetszik még mindig.

A pesti talin azonban rájöttem, nem a legjobb összetételben rendeltem, több holmit kellett volna darabonként megvennem. Főleg a 4-es, 4,5-ös kötőtűkből meg a hosszú damilokból kellett volna jó sok. Na ezek elfogytak.

Viszont ha azt nézzük, aki sokat és sokfélét (sokféle vastagságot és méretet) köt, annak inkább megéri a nagyobb készlet. Mármint olcsóbban veheti meg, mint apránként.

A tali nagyon jó volt egyébként! Elképesztő, hogy mennyire segítőkész, kedves volt ott minden kézimunkázó! Sok új technikát és nagyon szép munkákat láttam, mindent kipróbálni talán tényleg kevés egy élet! Amit még meg szeretnék tanulni, az a tuniszi horgolás!


Sajnos fényképezőgép nem volt nálam, elég volt a buszon cipelni a kötőtűket! Mellesleg Kecskeméttől a Népligetig álltam a buszon, de autópályán ez csak 1 óra és 20 perc volt, teljesen kibírható!

Aztán még el sem tévedtem Bp-n! Azért az jó volt, hogy Marcsi kijött elém, és elkísért a játszótérig, ahol már gyülekeztek a népek! Tényleg tök jó volt! Köszi, hogy ott lehettem!

5 megjegyzés:

nöné írta...

Miután kipihented az első rendelés izgalmait, és a mi pénztárcánk is újból megtelik (reméljük), jöhet a következő rendelés. Én már tudom is, hogy mire fáj még a fogam:o)))

Melinda írta...

Én még nem tobzódtam ki magam - a gyerekektől egyelőre nem lehetett -, de egyszer csak eljön a tente ideje...!;DDD
Megjegyzem, nekem is akad már most újabb kívánságom...:)))

Kati írta...

Én is nézelődtem már, újabb szépség után:D, és én is csak rakosgattam, pakolgattam egy darabig őket:D :D


A tuniszi horgolás nagyon egyszerű;)
Mintám is van sok, meg az alapok is le vannak írva. Sőt én is szeretnék majd, ugye... rendeltem is hozzá szerszámot.

Gabella írta...

Van egy ősrégi rongyos könyv anyunál, amiben van leírás a tuniszi horgoláshoz, alapok meg minták is, csak hát az idő! :)

Majd meséljetek, mi az, ami még érdekelne! Egyelőre minden kötelezettség nélkül!

ritarenata írta...

a youtube-on talalhato nehany video a tuniszi horgolásról.
például:
http://www.youtube.com/watch?v=UKwTomhL4O0
üdv tirolbol:
rita

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...