Pages

KnitPro kötő- és horgolótűk

2010. július 19., hétfő

Tulipános mintaRészletekért kattints a bejegyzés címére!

Szellős nyári fonalak vidám színekben
Elszántan nekifogtam népszerűsíteni a nyári kötést, de valahol félúton lefagytam. Nincs ötletem. Mármint arra lenne, hogy mit kössek, de hogy hogy is legyen ez a játék, arra nincs. Cserébe megmutatom a fonalakat. Részleteket a kötőtű.hu-n olvashattok.


Sajnos időm sem volt kötni mostanában. Ebben a melegben kötni? Igen! A nyári fonalak kínálkoznak ezerrel! Mintha fagyival lenne tele a nagy doboz! Csupa puha finomság különféle pasztell árnyalatokban! Oké, az olívazöld azért nem annyira halvány... Elképzeltem, milyen kis könnyű rövid ujjú kardigán lehetne a natúr színből, milyen vidám top a kékből vagy a barackból, a kedvenc lila bolerómat is megálmodtam már szellős csipkemintával...

Te mit kötnél belőlük? Ha van ötleted, nálam megrendelheted a fonalakat! E-mail cím a profilomban! Írj nyugodtan, minden kérdésre válaszolok!

2010. július 11., vasárnap

Dobókocka

Agyalgattam egy ideig, hogy milyen játékot gyártsak a gyerekeknek, ha már a horgolt figurák első nekifutásra bonyolultnak tűntek. Aztán kitaláltam! Kötött dobókocka. Állítólag nem csak a kitömést rontottam el, hanem a négyzetek sorrendjét is, mert csak utólag derült ki, hogy a szemben lévő oldalak összegének 7-nek kellene lennie. Nem baj, a gyerekek ezen nem problémáznak.

100% pamut fonalból készültek a négyzetek, a tömése meg valami ezer éves mohair fonal.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...